TARTALOM: Első bejelentkezés

Bejelentkezés: formátum: éééé.hh.nn pl.: 2010.01.01
  Mégse

SegítségSegítség

Súgó ikon

Ön megkapta az első belépéshez szükséges kódját, amivel most aktiválnia kell regisztrációját. Adja meg a regisztrációkor adott bejelentkezési nevét ("Felhasználónév") és az e-mailben kapott egyszer használatos aktiváló kódját! Amennyiben az e-mailben megadott linkre kattintva jutott erre az oldalra, a kódot a rendszer automatikusan kitölti, Önnek csak a Felhasználónevét és az új jelszavát kell megadnia („Új jelszó", „Új jelszó megerősítése").
Abban az esetben, ha a www.magyarorszag.hu oldalon található „Aktiválás" linkre kattintva szeretne aktiválni, akkor Önnek az „Aktiváló kód" mezőbe az e-mailben szereplő kódot is meg kell adnia.
A jelszó nem lehet azonos a felhasználói névvel, minimum 8 karakterből kell állnia, 2 db számot, valamint kis- és nagybetűt kell tartalmaznia, nem tartalmazhat ékezetes betűt és "@" karaktert. A jelszó lejárati ideje alapértelmezésben maximum 2 év. Amennyiben a jelszó lejárati időpontjára vonatkozó mezőt üresen hagyja, új jelszavának érvényessége az alapértelmezett 2 év lesz. Természetesen Ön ennél rövidebb lejárati időt is választhat. Ebben az esetben éééé.hh.nn (a nap után ne tegyen írásjelet) formában adja meg a kívánt dátumot.

TOVÁBB